Verkeerseducatie in ‘Coronatijden’

Graag helpt het Octopusplan de juffen en meesters een handje om ook verkeerseducatie te blijven aanbieden aan leerlingen tijdens deze periode via drie mogelijkheden:

#1

Octopusscholen ontvangen opnieuw de instructiemail (via de Octopusverantwoordelijke) met activatiecodes voor elk leerjaar om toegang te krijgen tot het digitaal leerplatform Octopus Verkeersl@nd. Hier staan ook heel wat oefeningen die de kinderen thuis digitaal kunnen invullen. Kijk zeker de spambox na.

#2

Wil je als ouder je kind zelf laten oefenen thuis op het leerplatform? Stuur een mailtje met je voornaam, school en klas naar info@octopusplan.be en wij zorgen voor een logincode. Oefenen en spelen geblazen!

#3

Hieronder stellen we ook enkele oefenblaadjes, knutselsjablonen en meer voor iedereen ter beschikking. Downloaden maar!