Octopusjaarwedstrijd

Word Octopusschool van het jaar!

Octopusscholen kunnen meedoen aan de Octopusjaarwedstrijd door zich in te zetten voor duurzame mobiliteit en een veilige schoolomgeving. Doe mee aan de campagnes van Octopusplan om gouden tentakels te verzamelen. Verdien voor elke campagne een gouden tentakel. Vanaf drie gouden tentakels kan een school talrijke prijzen winnen. Vanaf vijf gouden tentakels maakt ze kans op de hoofdprijs. Hoe meer tentakels, hoe groter de kans om te winnen. Kortom, bouw mee aan Schoolomgeving 2.0 en sleep daarbij leuke prijzen in de wacht.

Tip: Hang de Octopusjaarkalender op om te volgen wanneer de campagnes plaatsvinden. Strapdag, Flits, Verkeerstelling en Parkour hebben een vaste datum. Bij de andere campagnes kan je het moment vrij kiezen.

Wat kan de school winnen met de Octopusjaarwedstrijd?

De hoofdprijs: een groot Octopusfeest met live DJ!

De hoofdprijs van de Octopusjaarwedstrijd is een Octopusfeest op vrijdag 21 juni 2024 voor de hele school. Denk aan een live DJ met muziek en dans, een fotoshoot met de Octopusmascotte en andere toffe activiteiten en randanimatie. De winnaar mag zichzelf gedurende het hele schooljaar Octopusschool van het jaar noemen. Hou deze datum zeker vrij, wil de school kans maken op de hoofdprijs.

En ook…

Naast de hoofdprijs maak de school kans op een heleboel andere leuke prijzen! Zo zit in het prijzenpakket een dodehoeksessie mét vrachtwagen van Veolia, waarbij de leerling zelf in de vrachtwagen kan kruipen om te leren hoe de vrachtwagenchauffeur zijn omgeving ziet. Ook op het lijstje staan: een Meester op de fiets-pakket van MOEV, educatieve boekenpakketten en spellen, XXL-Spelen of andere leuke verrassingspakketten.