Straatmeubilair

De vrolijke Octopuspaal informeert, sensibiliseert en maakt uw schoolpoort beter zichtbaar!

Het Octopusstraatmeubilair is inmiddels een gevestigde waarde in Vlaanderen. Schoolomgevingen zonder Octopuspaal vormen eerder de uitzondering dan de regel. Het straatmeubilair maakt de schoolpoort beter zichtbaar in het straatbeeld én zorgt voor sensibilisatie van de weggebruikers. Met een bijhorende affichekader worden specifieke problematieken en verkeersacties onder de aandacht gebracht bij ouders, grootouders en andere weggebruikers.

De vrolijke kleuren en de herkenbare Octopusfiguur zorgen voor gemotiveerde kinderen en scholen om rond verkeer te werken. Door het plaatsen van dit meubilair maken gemeentebesturen hun engagement kenbaar om samen werk te maken van veilig en duurzaam woon-schoolverkeer.

Het volledige Octopusgamma bestaat uit:

  • Octopus accentpaal met optioneel een affichekader
  • Octopusbareel voor het afsluiten van een schoolstraat
  • Vaste en wegneembare beugels die het wildparkeren beletten en ervoor zorgen  kinderen niet meteen op straat kunnen lopen
  • Vaste en wegneembare paaltjes
  • Zitbanken
  • Afvalbakken

Offerte 

Voor het straatmeubilair werkt het Octopusplan exclusief samen met partner Wolters-Mabeg. Zij maken offertes op, begeleiden het dossier, leveren en factureren. Voor een offerte of bestelling kan u rechtstreeks bij Wolters-Mabeg terecht of via info@octopusplan.be .
U kan steeds terecht bij het Octopusplan voor meer informatie over begeleidingen en advisering voor veiligere en kindvriendelijkere schoolomgeving en -routes.