Hoeveel tentakels heeft jouw school? Bekijk nu het scorebord!

Groot nieuws! Vanaf nu kan een school opvolgen hoeveel tentakels ze heeft via het nieuwe online scorebord. Volg de score van jouw school op én die van andere scholen. Doet jouw school het beter dan de scholen in de buurt? Vind je je school niet meteen terug in het scorebord? Na de aanvraag dient de tentakel goedgekeurd te worden door een Octopus-medewerker. Het duurt dus mogelijk enkele dagen voordat de tentakel online verschijnt. Indien een aanvraag niet wordt goedgekeurd, neemt Octopusplan contact op met de school. Vanaf drie tentakels maakt de school kans op leuke prijzen. Vanaf vijf tentakels maakt de school kans op de hoofdprijs: een groot Octopusfeest met aanwezigheid van de bekende DJ Licious! Steek komende maanden dus zeker nog een tandje bij om hoger in de ranking te komen! Om jullie op weg te helpen, ontwikkelde Octopusplan actiefiches met concrete tips om aan de slag te gaan met de campagnes #5 Vergroenen, #6 Gezonde Lucht en #7 Parkeerplaats Vrij.