Projectoproep 2024 – All for zero: dien je project in!

All For Zero! Dat is de ambitie om het aantal verkeersdoden tegen 2050 tot nul te reduceren.

Lokale projecten vormen een essentieel onderdeel daarvan. Heb jij als burger of organisatie een creatief idee om het verkeer in jouw straat, gemeente of in heel België veiliger te maken? Dien dan jouw voorstel in en maak kans op een subsidie om het in werkelijkheid om te zetten.

Via lokale burgerprojecten gaat All for zero op zoek naar oplossingen voor meer verkeersveiligheid, specifiek gericht op de realiteit in een wijk, gemeente of stad. Verenigingen, buurtcomités, vzw’s en burgers kunnen een voorstel indienen. Inzetten op verkeersveiligheid kan door middel van een evenement, discussiepanel, conferentie, bewustmakingscampagne of nog veel meer. Op zoek naar wat inspiratie voor de projectoproep? Neem alvast een kijkje bij de lokale projecten van 2023.

Heb je een idee om de veiligheid op de weg te verbeteren? Dien dan je aanvraag in voor 10 maart 2024. De geselecteerde projecten worden bekendgemaakt in april.

Meer info: https://all-for-zero.be/nl/lokale-projecten/