Van 16 september tot 7 oktober staan de Strapwedstrijden open! Win één van de vele mooie prijzen.

Ook dit jaar geven we weer toffe prijzen weg aan leuke Strapinzendingen! Wat denk je van Praktijksessies dode hoek, Meester op de fiets workshops, educatieve boekenpakketten, interactieve beweegspellen van Maya en Moovie, XXL outdoorspelen, gadgets, en meer.

Er is een scholenwedstrijd en een wedstrijd voor gezinnen.

Strapwedstrijd voor scholen

Scholen die kans willen maken op één van de vele prijzen uit onze prijzenpot kunnen eenvoudig meedoen door een creatieve foto of een tof Strapfilmpje te posten via Facebook of Instagram of via het wedstrijdformulier op de site. Alle voorwaarden lees je hier >

Strapwedstrijd voor gezinnen

Elk Strapper kreeg een bladwijzer met raadsel mee naar huis. Los het raadsel op en geef het antwoord in via het online wedstrijdformulier! Wil je extra kans maken op een prijs post dan een originele Strapfoto via sociale media. Gebruik daar de #strapwedstrijdgezinnen #strapdag en tag @octopusplan. We kiezen daar ook nog de meest creatieve inzendingen uit! 

Zo eenvoudig is het!