Strapwedstrijd gezinnen

Los het strapraadsel op en win!

Elke strapper krijgt via school een strapkaart mee naar huis. Op deze kaart staat een leuk doolhof met raadsel. De opdrachtt? Zoek de weg naar de finish en verzamel onderweg de letters. Vorm met deze letters de correcte zin.

De wedstrijd loopt vanaf 14 september tot 8 oktober 2021.

Stuur de oplossing van het strapraadsel door.

 

Extra kans maken op een prijs? Post een leuke strapfoto!

  1. Neem een originele strapfoto!
  2. Deel dit via Facebook of Instagram met de hashtag #strapwedstrijdgezin #strapdag en tag steeds @octopusplan. Zet je profiel openbaar zodat we de inzending kunnen zien.
  3. We verloten ook enkele prijzen voor originele strapfoto’s.

Welke fantastische prijzen kan je winnen?

Een gezinsarrangement- Sport Vlaanderen centrum naar keuze

Ontdek de vele sportcentra van Sport Vlaanderen. Heel het jaar door vormen deze centra het toneel voor sportkampen, weekendarrangementen, schoolsportdagen,….. Elk centrum heeft een eigen sportaanbod, voor jong en oud, voor groot en klein, iedereen is welkom. Via de website ontdek je het sportaanbod per centrum.

Doe mee aan de wedstrijd en win een gezinsarrangement in één van de Sport V laanderen centra.
Bekijk de centra

WK pakket voor gezin

De Strapdag staat in het teken van het WK Wielrennen dit jaar. Uiteraard hoort daar een mooi WK pakket bij in de prijzenpot. Het pakket bestaat uit een panini album, een tof gadget met geluid en licht, 2 WK hesjes voor mama/papa en een unieke WK drinkbidon.

Eén van de vele educatieve lees – of prentenboeken!

Maak kans op één van de vele mooie prenten – of leesboeken aangeboden door Abimo uitgeverij. Welk boek je ontvangt, hangt af van je doorgegeven leeftijd. Wat is er nu leuker om in een nieuw tof boek te duiken! In de zetel, op toilet, in een knus leeshoekje, bij mama of papa op schoot of in de tuin op een picknickdeken….plekken genoeg om te genieten van deze prijs!

Een cool flitshesje en toffe spaakverlichting om goed zichtbaar te zijn

In de donkere periode is het belangrijk om goed zichtbaar het verkeer in te gaan. Naast een goed werkende fietsverlichting is een hesje en extra spaakverlichting zeker aan te raden. Dit cool flitshesje heeft een optische reflecterende sneeuwvlok op de rug voor extra zichtbaarheid en voldoet volledig aan de norm. De spaakverlichting in bliksemvorm maakt deze prijs compleet.

Ziemi – het lampje gericht op jou als fietser!

Ziemi is een extra lampje dat gericht is op de fietser en werkt met biomotion. Bij biomotion draait het om het zichtbaar maken van de herkenbare menselijke beweging. Als gevolg hiervan worden fietsers direct als mens herkend door andere weggebruikers. Deze herkenning geeft je als fietser betere zichtbaarheid en automatisch een hogere attentiewaarde bij omstanders. 

Een ‘Zingen met Octopus’ liedjesboek

Skate, step, gocart of strap mee met Octopus! Hij zoeft door de straten op zijn paarse fiets en maakt duikelsprongen met zijn knotsgekke fietshelm; niet zo gemakkelijk met 8 tentakel-armen… Gelukkig zijn die wel erg handig om fluohesjes, strapbandjes en reflectoren uit te delen.

Dit mooie liedjesboek is gericht aan de kleuterdoelgroep. Heel tof om te lezen, te kijken en mee te zingen.

Inspiratie nodig voor een leuke inzending? Kijk op YouTube met het zoekwoord ‘Strapdag’.