High 5 (secundair) inschrijvingen nu open

Het Octopusplan werkt al verschillende jaren aan kindvriendelijke schoolomgevingen en duurzaam woon-schoolverkeer. Dit alles vanuit de visie ‘Schoolomgeving 2.0’. Via leuke campagnes zoals de Strapdag, Flits en Parkour, de eigen lesmethode en kleurrijk straatmeubilair is het Octopusplan een vaste waarde in heel wat Vlaamse basisscholen. 

In dit verhaal mogen de secundaire scholen niet ontbreken. Daarom ontwikkelde het Octopusplan de HIGH 5 – campagne.

De campagne wil jongeren op een positieve manier stimuleren om zich verantwoord te gedragen in het verkeer en mee te werken aan betere schoolomgevingen. ‘High 5’ geeft de leerlingen een ‘ambassadeursrol’ en laat hen leuke acties begeleiden op een nabijgelegen basisschool.

Scholen kunnen gratis inschrijven maar er zijn slechts beperkte plaatsen.

Lees meer >