Gemachtigde opzichters in de bloemetjes!

Vandaag begint de lente! De dagen worden stilaan warmer en zonniger en overal zien we bloemen en bloesems opduiken. Daarom grijpen we deze mooie periode aan om gemachtigde opzichters in de bloemetjes te zetten.

Deze gemachtigde opzichters helpen elke dag heel wat kinderen bij het oversteken. In weer en wind zorgen ze ervoor dat leerlingen, (groot)ouders en anderen veilig kunnen oversteken. Deze vrijwilligers zetten zich dag in dag uit in voor onze veiligheid. Ze verdienen het om eens in de spotlight gezet te worden!

Kleur deze tekening mooi in (thuis of met de klas) en geef ze aan de gemachtigde opzichters. Zo toon je hen dat ze gewaardeerd worden!

Wil je zelf als ouder, grootouder of leerkracht je inzetten voor verkeersveiligheid in de buurt van scholen? Meld je bij je gemeente of politie. Er worden regelmatig cursussen georganiseerd voor nieuwe gemachtigde opzichters.