Los het strapraadsel op en win!

Heb jij naar aanleiding van Strapdag ook een leuke bladwijzer ontvangen? Dan kan je leuke prijzen winnen door deel te nemen aan de strapwedstrijd voor gezinnen! Hoe? Los het strapraadsel op en stuur ons het resultaat door via dit formulier.

Nadien kan je de tekening mooi inkleuren en dan heb je een leuke bladwijzer voor tussen je agenda of boeken.

De winnaars van de strapwedstrijd ontvangen een leuk prijzenpakket, aangepast aan de leeftijd.

De prijzenpot omvat onder andere een groot Boter Kaas en Eieren-spel, een educatief leesboek van Abimo, een Octopus-liedjesboek met handpop, een kaartenset vol experimenten, een milieu-recyclage-spel, spaakreflectoren, een flitshesje en meer.

Deelnemen kan tot en met 13 oktober 2023. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en hun namen worden vermeld op de website.