Save the date: Strapdag, vrijdag 20 september

Staat Strapdag al in de schoolagenda? 

Ook al is het eerst grote vakantie, het Octopusplan kijkt uit naar het nieuwe schooljaar. Want dan staan er heel wat campagnes en acties op het programma. De eerste campagne is Strapdag op 20 september 2024. Net voor de gemeenteraadsverkiezingen roepen we alle leerlingen, ouders, grootouders en schoolteams nu al op bewust ‘te kiezen’ om duurzaam naar school te gaan. Kies voor stappen, trappen of het openbaar vervoer. Samen geven we een duidelijk signaal aan gemeenten dat veilige schoolomgevingen en – routes hoog op de agenda moeten staan.

Octopusscholen ontvangen het campagnemateriaal, onder andere voor Strapdag begin september. Hou vanaf half augustus de website in de gaten voor leuke strapactiviteiten en het nieuwe straplied.

Meedoen aan Strapdag? Schrijf tot 30 juni in als Octopusschool via onderstaande link.