Routeborden

Routeborden in verschillende thema’s voor tijdelijk of vast gebruik
Naast het straatmeubilair is er een gamma Octopus routeborden. Deze zijn geschikt om voor een vaste of tijdelijke periode een bepaalde route aan te duiden of mensen te informeren of sensibiliseren.

Fietsexamen borden

Deze borden zijn geschikt om te gebruiken tijdens het fietsexamen. Leerlingen herkennen de borden en volgen zo de route om het examen te oefenen of af te leggen. De borden zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren zoals groen en oranje.

Parkour routeborden

Beweging staat centraal bij de campagne Parkour. Om een Parkourroute efficiënt en eenvoudig aan te duiden zijn de Parkourborden met pijlen uiterst geschikt. Zowel voor permanent als tijdelijk gebruik. Scholen, verenigingen, sportkampen volgen op die manier een uitdagende route doorheen de gemeente. Bekijk het pilootproject in Bornem.


Naast de routeborden voorziet het Octopusplan ook instructieborden voorzien met oefeningen.

Kiss ‘n Go bord/Kus en Ga bord

Deze borden zijn geschikt om te plaatsen aan een kiss ‘n ride/kus en ga zone. Ze maken de weggebruikers duidelijk dat deze zone niet geschikt is om te parkeren maar enkel om even stil te staan en kinderen te laten uitstappen om vervolgens meteen weer door te rijden.
Het bord is zowel in ronde als vierkante vorm beschikbaar.

Bord ‘Hier spelen wij’
Dit bord attendeert gemotoriseerde weggebruikers op de mogelijke aanwezigheid van spelende kinderen zodat ze hun snelheid kunnen aanpassen. Deze borden worden o.a. geplaatst in woonwijken, woonerven, … Het bord is zowel in ronde als vierkante vorm beschikbaar.


Meer informatie via info@octopusplan.be.