Routeborden

Routeborden in verschillende thema’s voor tijdelijk of vast gebruik
Naast het straatmeubilair is er ook een gamma Octopus routeborden. Deze zijn geschikt om voor een vaste of tijdelijke periode een bepaald route aan te duiden of mensen te informeren/sensibiliseren.

Fietsexamen borden

Deze borden zijn geschikt om te gebruiken tijdens het fietsexamen. Leerlingen herkennen de borden en kunnen deze route volgen om zo het examen te oefenen of af te leggen. De borden zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren (groen / oranje).

 

Parkour routeborden

De campagne Parkour gaat over beweging. Om de Parkourroute efficiƫnt en eenvoudig aan te duiden doorheen het centrum van de gemeente kunnen de Parkourborden met pijlen gebruikt worden. Deze zijn geschikt om tijdelijk te bevestigen gedurende de campagne. Scholen, verenigingen, sportkampen kunnen op die manier de route volgen doorheen de gemeente. Bekijk het pilootproject in Bornem.


Naast de routeborden, worden ook instructieborden voorzien met de oefeningen.

 

Kiss ’n Go bord / Kus en Ga bord

Deze borden zijn geschikt om te voorzien aan een kiss ’n ride / kus en ga zone. Ze maken de weggebruikers duidelijk dat deze zone niet geschikt is om te parkeren maar enkel om even stil te staan en kinderen te laten uitstappen om vervolgens meteen weer door te rijden.
Het bord is zowel in ronde als vierkante vorm beschikbaar.

Bord ‘Hier spelen wij’
Het bord heeft als doel weggebruikers te attenderen op de (mogelijke) aanwezigheid van spelende kinderen en hun snelheid aan te passen. Deze borden worden o.a. geplaatst in woonwijken, woonerven, edm. Het bord is zowel in ronde als vierkante vorm beschikbaar.

Octopus schoolroute bord

Binnenkort beschikbaar


> Bekijk alle materialen via de webwinkel