Straatmeubilair

DE VROLIJKE OCTOPUSPAAL informeert, sensibiliseert en maakt uw schoolpoort beter zichtbaar!

Het Octopus straatmeubilair is inmiddels een gevestigde waarde in de openbare ruimte. Schoolomgevingen zonder Octopuspaal vormen eerder de uitzondering dan de regel. Het straatmeubilair maakt de schoolpoort beter zichtbaar in het straatbeeld én zorgt voor sensibilisatie van weggebruikers (zone 30). Met een bijhorende affichekader worden er specifieke problematieken en verkeersacties onder de aandacht gebracht van (groot) ouders en andere weggebruikers.

De vrolijke kleuren en de herkenbare octopusfiguur zorgen voor gemotiveerde kinderen en scholen om rond verkeer te werken. Gemeentebesturen maken ook zo hun engagement kenbaar om samen werk te maken van veilig en duurzaam woon-schoolverkeer.

Het volledige Octopusgamma bestaat uit:

  • Octopus accentpaal (optionele affichekader)
  • Octopusbareel voor het afsluiten van een schoolstraat (meer informatie)
  • Vaste en wegneembare beugels (gaat het wildparkeren tegen en zorgt dat kinderen niet meteen op straat kunnen lopen)
  • Vaste en wegbeembare paaltjes
  • Zitbanken
  • Afbalbakken

Offerte 

Voor het straatmeubilair werken wij exclusief samen met partner Wolters-Mabeg. Zij maken offertes op, begeleiden het dossier, leveren en factureren. Voor een offerte of bestelling kan u rechtstreeks bij Wolters-Mabeg terecht of u kan dit bestellen via onze webwinkel .
U kan steeds terecht bij het Octopusplan voor meer informatie over de begeleidingen en advisering voor veiligere en kindvriendelijkere schoolomgeving en -routes.


> Neem contact met ons op voor meer informatie
> Bekijk het volledige aanbod via de webwinkel


Persartikels: