DJ Licious komt naar het grote Octopusfeest op 21 juni 2024

De hoofdwinnaar van de Octopusjaarwedstrijd mag een groot Octopusfeest verwachten op school op 21 juni 2024. De hoofdact van dit feest is niemand minder dan… DJ Licious! Deze veelzijdige Belgische artiest is wereldwijd bekend om zijn energieke DJ-sets. Zijn laatste twee singles, Hope en Milion Moons, stonden wekenlang op nummer 1 onder de meest gespeelde singles op de radio. Verder mocht DJ Licious al op de mainstage van Tomorrowland staan en werd zijn muziek al 19 miljoen keer gestreamd via verschillende platformen! Octopusplan zorgt voor de complete aankleding van het Octopusfeest met onder andere de Octopusmascotte, fotoshoot en allerlei andere randactiviteiten en -animatie. Kortom, een onvergetelijk feest! Noteer vrijdag 21 juni 2024 in jullie agenda en verzilver zoveel mogelijk tentakels dit schooljaar.