De Parkourweek gaat komende maandag 30 mei van start! Zijn jullie er klaar voor?

Maandag start Parkour in alle Octopusscholen!🤸‍♀️ Doe mee en zet je school in beweging. Verschillende studies wijzen uit dat kinderen te weinig bewegen. Voldoende beweging heeft veel lichamelijke voordelen voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Bewegen heeft ook nut op mentaal vlak. Daarom zet de campagne een week lang in op beweging, zowel binnen als buiten de schoolmuren. Parkour is een sport die verwijst naar lopen, springen, klauteren, rollen en het nemen van hindernissen. De basisvaardigheden komen een week lang aan bod via een leuke beweegbatterij. De dag start met veel energie dankzij de #parkourmove.

Bereid de campagne voor via het stappenplan en zet de school een week lang in beweging. Doe ook mee aan de Parkourwedstrijd.