Bijna 1000 Octopusscholen en meer dan 150 Octopusgemeenten schreven al in voor volgend schooljaar

Is jouw gemeente of school al ingeschreven? Ondertussen tellen we bijna 1000 nieuwe Octopusscholen en meer dan 150 gemeenten die zich engageren om volgend schooljaar te werken aan kindvriendelijke schoolomgevingen en duurzaam woon-schoolverkeer. Gemeenten die lid zijn nemen de lidmaatschapsbijdrage van scholen op het grondgebied over zodat scholen gratis kunnen aansluiten. Octopusscholen genieten heel wat interessante voordelenNaast deelname aan de 8 Octopuscampagnes, krijgen scholen toegang tot Octopus Verkeersl@nd, het platform voor verkeers – en mobiliteitseducatie. Alle deelnemende scholen ontvangen een goed gevulde materialenkit om met de campagnes aan de slag te gaan. Het pakket bevat o.a. de toffe strapbandjes, affiches, schoolposters, stickerkaarten, stickers en veel meer. Scholen die meedoen aan de campagnes sparen doorheen het schooljaar tentakels en maken zo kans op heel wat prijzen en de hoofdprijs, een groot Octopusfeest in juni.