Status materialenpakket – armbandjes

Beste Octopusschool,

De levering van de strapbandjes loopt dit jaar vertraging op. De logistieke sector heeft meerdere tegenslagen gehad afgelopen tijd en deze zijn nog steeds voelbaar. We hebben er echt alles aan gedaan om dit proces te versnellen zodat we de armbandjes nog tijdig (voor de Strapdag) aan de scholen konden bezorgen. Helaas is dit, ondanks alle inspanningen vanuit onze organisatie, niet gelukt en moeten we de scholen nu melden dat deze niet in het materialenpakket zitten. Bpost levert vanaf einde deze week deze materialenpakketten aan de scholen.

In het pakket zitten wel de andere actiematerialen voor de Strapdag: affiches, een strapkaart per leerling en een strapbanner (indien besteld). In het pakket vindt u ook de actiematerialen voor de Flits- en de Parkourcampagne. Bewaar deze materialen goed.

Volgens de laatste berichten komen de strapbandjes eind september toe maar dit is nog steeds onder voorbehoud. We zorgen ervoor dat de school de armbandjes zo snel mogelijk ontvangt wanneer de armbandjes toekomen. We roepen de scholen dan ook op om een tweede Strapdag het leven in te roepen in oktober. Zo ontvangen de kinderen zeker nog hun felbegeerd armbandje op een tweede strapdag.

Graag verontschuldigen wij ons voor dit ongemak en hopen alleszins op het begrip van de scholen voor dit probleem waar we zelf ook machteloos tegenover staan.

We zijn er zeker van dat de Strapdag veel méér is dan het armbandje. Alle leerlingen krijgen de leuke strapkaart en de school kan meedoen aan de toffe WK opdrachten en tenslotte lanceren we opnieuw een superleuk Straplied met choreografie.

Bekijk hier alvast wat de school ter voorbereiding kan doen >

Wij wensen alle scholen alvast een actieve, toffe Strapdag toe!

Het Octopusteam.