Parkour gaat van start

De bewegingscampagne Parkour gaat bijna van start en steekt in een nieuw kleedje! Het voorjaar is een uitgelezen moment om op verkenning te gaan in de schoolomgeving. Elke leerkracht kan nu starten met Parkour. Het concept is eenvoudig ‘ga op pad met je klas en beweeg’! Maak een wandeling in de schoolomgeving met je klas. De kinderen leren op die manier de schoolomgeving beter kennen. Stop vervolgens op enkele open plaatsen en neem de Parkour handleiding mee (deze week ontvangen alle Octopusscholen 4 handleidingen en affiches). Draai aan het rad en speel het spel of voer de opdrachten uit! Met eenvoudige maar leuke spelletjes zijn de kinderen buiten, ontdekken ze de schoolomgeving en vooral, zijn ze in beweging! Post vanaf mei een leuke actiefoto van de klas en win voor de hele klas een uniek Parkoursjaaltje!