Octopus Verkeersshow met Levende Muziek

Verkeer op een leuke manier tot bij de kinderen gebracht

De Octopus Verkeersshow is een wervelende voorstelling met muziek en humor waarbij verschillende verkeersthema’s ludiek aan bod komen zoals het zebrapad, verkeerslichten, fiets in orde, … Er is een lagere schoolvoorstelling en een kleutervoorstelling afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Tijdens de kleutershow komen o.a. liedjes aan bod uit het Octopus Liedjesboek ‘Zingen met Octopus’. Belangrijke verkeersthema’s die aan bod komen, zijn het zebrapad, de fiets, fluo, de politie en nog veel meer! Oefen alvast de liedjes in de klas en zing uit volle borst mee tijdens de schoolvoorstelling!

    

Wim en Wouter

Twee muzikale duizendpoten die zowel kinderen als leerkrachten in vervoering brengen met hun aanstekelijke muziek! Wim en Wouter leerden elkaar kennen op het Koninklijk Conservatorium te Brussel en delen hun muzikale passie graag met kinderen.

Praktisch:
De voorstellingen vinden plaats in de scholen zelf of op een af te spreken locatie. Om interactief te kunnen werken, blijft de groep best beperkt tot 80 à 90 kinderen per schoolvoorstelling. Er zijn twee voorstellingen op een voormiddag mogelijk. Eén voorstelling duurt ongeveer 50 minuten.

Meer info via Levende Muziek.