Strapkit

Wat zit er in de strapkit?

Elke Octopusschool ontvangt een mooie strapkit voor de uitwerking van de STRAPDAG. Naast de materialen voor de Strapdag ontvangen Octopusscholen ook materialen voor FLITS en een handleiding voor Parkour. De materialen voor FLITS worden in september al meegestuurd en dienen goed bewaard te worden tot de start van de FLITS campagne na de herfstvakantie.

In de strapkit:

  • Een bladwijzer voor elke leerling met de datum van de Strapdag. Bedeel deze min. 1 week voor de Strapdag via de agenda of het heen en weer mapje om ouders op de hoogte te brengen. Leerlingen kunnen het erna als bladwijzer gebruiken en de woordzoeker oplossen.

  • 3 affiches om uit te hangen om ouders op de hoogte te brengen dat het Strapdag is.

  • Nieuw in 2019: duurzamere variant van het strapbandje uit gerecycleerd PET materiaal. Een kleurrijk strapbandje voor elke leerling. Deel deze op de Strapdag uit aan alle kinderen die te voet, met de fiets, step, gocart of skates naar school zijn gekomen.

  • Het nieuwe Straplied op single om te zingen en dansen op de speelplaats (beluister hier het lied)

  • Optioneel: strapbanner om uit te hangen (0,8m x3,2m) Ontwerp 2017


De STRAPDAG kan verder ingevuld worden met extra activiteiten zoals het inoefenen van het jaarlijkse straplied met dansje, een fietsvaardigheidsparcours, Octopus knutselwerk, knelpuntenwandeling, enz. Klik hier voor meer tips en ideeën.


Interesse om deel te nemen aan de Strapdag, sluit je dan aan als Octopusschool. Klik hier voor meer informatie.