Praktisch

Tarieven scholen

Scholen sluiten al vanaf € 70 per schoolvestiging aan per schooljaar. Tarieven zijn exclusief 21% btw, inclusief verzending van het materialenpakket.

0 – 150€ 70
151 – 400€ 75
401 – 750 leerlingen€ 80
> 750 leerlingen€ 85

Tarieven gemeenten

Gemeenten die lid zijn, engageren zich de lidmaatschapsbijdragen van alle scholen op het grondgebied over te nemen. Gemeenten ontvangen het laagste ledentarief per schoolvestiging nl. € 70 (ongeacht het leerlingenaantal). Tarieven zijn exclusief 21% btw, inclusief verzending van het materialenpakket.

Inhoud materialenkit

Elke Octopusschool ontvangt een mooi gevulde materialenkit om deel te nemen aan de campagnes en acties. Bekijk de inhoud hier>
Elke Octopusgemeente ontvangt een zichtpakket met voorbeelden van de materialen die scholen ontvangen. 

Verzending materialenkit scholen

Elke ingeschreven Octopusschool ontvangt de materialenkit begin september per post. De materialen zitten samen in een stevige doos verpakt. Er zal een tracking link per mail naar de contactpersoon worden verzonden.

Facturatie lidmaatschap

De lidmaatschapsfactuur wordt in september per mail opgestuurd naar de contactpersoon. Bestelbonnen kunnen met vermelding van de school/gemeente met adresgegevens per mail worden bezorgd aan info@octopusplan.be.

Opzeggen lidmaatschap

U kan uw lidmaatschap opzeggen per mail naar info@octopusplan.be. Vermeld steeds de school/gemeente met adresgegevens. Heeft u een automatisch verlengd lidmaatschap, dan dient u dit op te zeggen voor 31 maart van het lopend schooljaar. Na deze datum is uw lidmaatschap automatisch verlengd voor het volgende schooljaar.

Bekijk hier veelgestelde vragen >