Tarieven


Een lidmaatschap als Octopusschool kan al vanaf € 70 (excl.btw, incl. verzending). Een inschrijving geldt per vestiging en niet per school. U ontvangt een materialenpakket in september voor de Strapdag en Flits. De materialen voor de bewegingscampagne Parkour ontvangt u in het voorjaar.

Tarief volgens leerlingenaantal en per vestiging:

  • 0-150 leerlingen:                     € 70,-excl.btw
  • 151-400 leerlingen:                 € 75,-excl.btw
  • 401-750 leerlingen:                 € 80,-excl.btw
  • > 750 leerlingen:                      € 85,-excl.btw
  • Ondersteuning gemeente:     Gratis lidmaatschap

Ondersteuning gemeente:

Heel wat gemeentebesturen (> 140) ondersteunen de Octopusscholen op hun grondgebied door de lidmaatschapsbijdragen van de scholen over te nemen. Zo kunnen de scholen op het grondgebied gratis inschrijven. Meer informatie over het lidmaatschap voor gemeenten>

Hoe gaat het in zijn werk?

1-     De gemeente staat al in de lijst ‘Octopusgemeenten 2019-2020’ op de website:

U kan in uw inschrijving ‘ondersteuning gemeente’ aanduiden, waardoor uw lidmaatschapsbedrag € 0 bedraagt. U kan nog extra optionele zaken bestellen dat naar de school gefactureerd zal worden.

2-     De gemeente staat (nog) niet in de lijst ‘Octopusgemeenten 2019-2020’ op de website:

U schrijft de school in volgens het juiste lidmaatschapsbedrag (volgens leerlingenaantal). Zodra uw gemeente lid wordt, passen we de inschrijving aan waardoor uw lidmaatschapsbijdrage op € 0 komt te staan. Dit gebeurt automatischU hoeft hier dus niets extra voor te doen. De school zal dan enkel voor optionele materialen een factuur ontvangen (indien van toepassing).
Bekijk hier de lijst Octopusgemeenten 2019-2020>