Tarieven


Een lidmaatschap als Octopusschool kan al vanaf € 65 (excl.btw, incl. verzending). Een inschrijving geldt per vestiging en niet per school. U ontvangt een materialenpakket in september voor de Strapdag en Flits. De materialen voor de bewegingscampagne Parkour ontvangt u in het voorjaar 2019.

Tarief volgens leerlingenaantal en per vestiging:

  • 0-150 leerlingen:                     € 65,-excl.btw
  • 151-400 leerlingen:                 € 70,-excl.btw
  • 401-750 leerlingen:                 € 75,-excl.btw
  • > 750 leerlingen:                      € 80,-excl.btw
  • Ondersteuning gemeente:     Gratis lidmaatschap

Ondersteuning gemeente:

Heel wat gemeentebesturen (> 100) ondersteunen de Octopusscholen op hun grondgebied. Octopusgemeenten ondersteunen door de lidmaatschapsbijdragen van de scholen over te nemen. Zo kunnen de scholen op het grondgebied gratis inschrijven. Gemeenten ontvangen het laagste lidmaatschapstarief ongeacht het leerlingenaantal. Afhankelijk van het aantal scholen kan het zijn dat de materialen naar de gemeente worden verzonden en u deze daar dient af te halen begin september.

Hoe gaat het in zijn werk?

1-     De gemeente staat al in de lijst ‘Octopusgemeenten 2018-2019’ op de website:

U kan in uw inschrijving ‘ondersteuning gemeente’ aanduiden, waardoor uw lidmaatschapsbedrag € 0 bedraagt. U kan nog extra optionele zaken bestellen dat naar de school gefactureerd zal worden.

2-     De gemeente staat (nog) niet in de lijst ‘Octopusgemeenten 2018-2019’ op de website:

U schrijft de school gewoon in volgens het juiste lidmaatschapsbedrag (volgens leerlingenaantal). U ontvangt een bevestiging met een overzicht van uw bestelling. Zodra uw gemeente lid wordt, passen we de inschrijving aan waardoor uw lidmaatschapsbijdrage op € 0 komt te staan. Dit gebeurt automatisch.  U hoeft hier dus niets extra voor te doen. De school zal dan enkel voor optionele materialen een factuur ontvangen (indien van toepassing).
Bekijk hier de lijst Octopusgemeenten 2018-2019>