FLITSTEAMS

FLITS is op zoek naar….jou!

Tijdens de winterperiode wil het Octopusplan kinderen die zich duurzaam verplaatsen met extra aandacht voor veiligheid en zichtbaarheid belonen. Per provincie zoeken we 5 duoteams die tussen herfst-en krokusvakantie minimum drie keer op pad gaan om kinderen te belonen. Het Octopusplan zorgt voor een gratis pakket met beloningen (hesjes, led-lichtjes, flitsstickers,…) voor deze flitsacties.

De oproep wordt jaarlijks via de nieuwsbrief aangekondigd in oktober. Net voor de herfstvakantie worden de Flitsteams bekendgemaakt.

De enige voorwaarden zijn:

  • 3 acties plannen tussen herfst-en krokusvakantie
  • Op plaatsen waar veel schoolgaande kinderen passeren (niet aan de schoolpoort!)
  • Per actie ontvangen we graag enkele foto’s op onze facebookpagina met de hashtags #octopusplan #Flitsteam #gemeente (b.v. #tienen)

Meld u via het formulier hieronder aan als Flitsteam

Er worden 5 teams per provincie uitgekozen. De teams ontvangen en materialenkit met gadgets om te belonen. Voor de herfstvakantie worden de teams die aan de slag kunnen op de hoogte gebracht.

Wanneer de flitsteams volzet zijn, kan u zelf ook starten met een Flitsteam en zelf voor de nodige gadgets zorgen (gemeente, lokale middenstand, enz.) of voor een lekker stuk fruit voor de kinderen die duurzaam en goed zichtbaar op weg zijn. 

 

  • Het adres van de school waaraan u mogelijk verbonden bent
  • Graag de straat met postcode en gemeente, eventueel een verdere omschrijving. Indien de data reeds gekend zijn, graag ook alvast invullen.
  • Indien u als Flitsteam aan de slag kan (er worden er 5 per provincie uitgekozen) worden de Flitsmaterialen naar dit verzendadres gestuurd. Hou er rekening mee dat dit in de herfstvakantie kan toekomen.