FLITSTEAMS

FLITS is op zoek naar….jou!

Tijdens de winterperiode wil het Octopusplan kinderen die zich duurzaam verplaatsen met extra aandacht voor veiligheid en zichtbaarheid belonen. Per provincie zoeken we 5 duoteams die tussen herfst-en krokusvakantie minimum drie keer op pad gaan om kinderen te belonen. Het Octopusplan zorgt voor een gratis pakket met beloningen (hesjes, led-lichtjes, flitsstickers,…) voor deze flitsacties.

De oproep wordt jaarlijks via de nieuwsbrief aangekondigd in oktober. Net voor de herfstvakantie worden de Flitsteams bekendgemaakt.

De enige voorwaarden zijn:

  • 3 acties plannen tussen herfst-en krokusvakantie
  • Op plaatsen waar veel schoolgaande kinderen passeren (niet aan de schoolpoort!)
  • Per actie ontvangen we graag enkele foto’s op onze facebookpagina met de hashtags #octopusplan #Flitsteam #gemeente (b.v. #tienen)

Meld u via het formulier hieronder aan als Flitsteam

Er worden 5 teams per provincie uitgekozen. De teams ontvangen en materialenkit met gadgets om te belonen. Voor de herfstvakantie worden de teams die aan de slag kunnen op de hoogte gebracht.

De Flitsteams zijn op dit moment volzet. U kan zelf ook starten met een Flitsteam en zelf voor de nodige gadgets zorgen (gemeente, lokale middenstand, enz.) of voor een lekker stuk fruit voor de kinderen die duurzaam en goed zichtbaar op weg zijn.