Praktijkmaterialen

IN DE KLAS GOED OPGELET? NU OMZETTEN NAAR DE PRAKTIJK!

 

 • Octopus tafelopstelling
  Met de tafelopstelling kan je eenvoudig, op een visueel aantrekkelijke manier verkeerssituaties nabootsen in de klas. De koffer bestaat uit 12 stevige panelen om aan elkaar te schakelen. Op de panelen staan straten, kruispunten, fietspaden en zebrapaden afgebeeld. De set bevat ook een vrachtwagen, een auto, een prioritair voertuig, fietsers en voetgangers op schaal.  De koffer is bruikbaar voor het 1e  tot en met het 6e leerjaar. Scholen die de lesmethode gebruiken, vinden extra oefeningen voor de tafelopstelling terug in de leidraden.

 

 

 

 • Mobiele verkeersset op maat van de school

  De verkeersset bevat lichte materialen die flexibel inzetbaar zijn (op de speelplaats, turnzaal maar ook in de klas). Elke leerkracht kan aan de slag om zowel theorie- als praktijkoefeningen te geven rond verkeer.In de set zitten:
  – 36 verkeersborden
  – 36 palen en voeten
  – 4 verkeerslichten met voet
  – 12 hoepels (gekleurde ringen)
  – 6 hoge gekleurde kegels met 12 gaten
  – 40 stuks mini kegels gekleurd
  – 6 universele klemmen
  – 1 markeerset met 36 vinyl tekens

 

 • Mobiel Verkeerspark (met of zonder aanhangwagen)Om de vaardigheden en kennis van de leerlingen te toetsen is een mobiel verkeerspark onmisbaar. Het park bestaat uit 53 verkeersborden met palen en stevige voeten en een set verkeerslichten. De aanhangwagen is volledig afgesloten en de materialen kunnen er langs de achterzijde uitgehaald worden. In de aanhangwagen is een inrichting voorzien om alles netjes op te bergen. Het Mobiel Verkeerspark is beschikbaar met of zonder aanhangwagen. De bestickering kan met uw logo aangepast worden.

       

Interesse in één van de praktijkmaterialen? Kijk in onze webwinkel of informeer naar de mogelijkheden.