Praktijkmaterialen

Goed opgelet in de klas? Zet dit om naar de praktijk! 

  • Octopus® Tafelopstelling
    Met de tafelopstelling kan je eenvoudig, op een visueel aantrekkelijke manier verkeerssituaties nabootsen in de klas. De koffer bestaat uit 12 stevige panelen om aan elkaar te schakelen. Op de panelen staan straten, kruispunten, fietspaden en zebrapaden afgebeeld. De set bevat ook een vrachtwagen, een auto, een prioritair voertuig, fietsers en voetgangers op schaal. Spelenderwijs leren kinderen verkeerssituaties inschatten. De koffer is bruikbaar vanaf het 1e tot en met het 6e leerjaar. Scholen die de lesmethode gebruiken, vinden extra oefeningen voor de tafelopstelling terug in de leidraden.

Tijdelijk niet verkrijgbaar

  • Octopus® Mobiele verkeersset op maat van de school

    De verkeersset bevat lichte materialen die flexibel inzetbaar zijn op de speelplaats, turnzaal maar ook in de klas. Elke leerkracht kan aan de slag om zowel theorie- als praktijkoefeningen te geven rond verkeer.

Inhoud set:
– 36 verkeersborden
– 36 palen en voeten
– 4 verkeerslichten met voet
– 12 gekleurde hoepels
– 6 hoge gekleurde kegels met 12 gaten
– 40 gekleurde mini kegels
– 6 universele klemmen
– 1 markeerset met 36 vinyl tekens

Tijdelijk niet verkrijgbaar

  • Octopus® Mobiel Verkeerspark met of zonder aanhangwagen:

Om de vaardigheden en kennis van de leerlingen in de praktijk te toetsen is een mobile verkeerspark onmisbaar. Het park bestaat uit 53 verkeersborden met palen met stevige voeten en een set verkeerslichten. De aanhangwagen is volledig afgesloten. De materialen kunnen er langs de achterzijde worden uitgehaald.

In de aanhangwagen is een inrichting voorzien om alles netjes op te bergen. Het mobiel verkeerspark is beschikbaar met of zonder aanhangwagen.

De bestickering kan met uw logo worden aangepast. 

 

       

Interesse in één van de praktijkmaterialen? Informeer via info@octopusplan.be naar de mogelijkheden.