Flitshesjes en -gadgets

Ga zichtbaar de winter in met de coole Flitshesjes en -gadgets.

In de donkere periode van het jaar is het sterk aangeraden om een flitshesje te dragen. Zo ben je beter zichtbaar als je te voet of met de fiets onderweg bent.
Flits heeft een reeks unieke hesjes met een optische sneeuwvlok op de rug. De sneeuwvlok zorgt, naast de klassieke retroreflecterende banden, voor extra zichtbaarheid. Naast het zichtbaar zijn, is het belangrijk dat kinderen zich ook in de winter actief verplaatsen. Ontdek de Flitscampagne die doorgaat in de scholen tussen de herfst- en krokusvakantie

De hesjes voldoen  aan de norm EN1150 en beschikken over voldoende fluorescerend en retroreflecterend materiaal van goede kwaliteit. Ze hebben een lange velcro sluiting. Houd er rekening mee dat de hesjes klein uitvallen en ze over een dikke winterjas gedragen worden. Bekijk de matentabel onderaan.

Bestellen kan vanaf 25 stuks. Zolang de voorraad strekt (op = op). Geen Octopusschool of -gemeente neem contact op via info@octopusplan.be

Specificaties

  • 100 % polyester
  • Retroreflecterende banden van 5 cm op voor – en achterzijde
  • Optische sneeuwvlok op de rug
  • Sluit aan de voorzijde met een velcro van +/- 13cm lang
  • Conform de norm EN1150
  • Beschikbaar in de kleuren geel en groen
  • Maten: S – M – L – XL – Let op: dit zijn kindermaten!

Octopusleden ontvangen een mooie korting

Standaardtarief (excl. 21% BTW)Ledentarief (excl. 21% BTW)
Hesje onbedrukt€ 3,00€ 2,30
Hesje bedrukt€ 4,00€ 3,30
Spaakreflector€ 1,10€ 0,75
Fluostickers€ 1,20€ 0,85

*Bedrukking:
Het logo, naam van de gemeente of school wordt op de voorzijde van de hesjes in vierkleurendruk gedrukt. Lever het logo aan in hoge resolutie via info@octopusplan.be. Het tarief is voorzien op eenzelfde bedrukking voor alle hesjes. 

Flitsstickers en spaakreflectoren – Ontwerp kan variëren.