Win een gepersonaliseerd flitshesje

Vanaf 1 december staat de Flitswedstrijd open. We delen heel wat gepersonaliseerde Flitshesje uit!

Hoe kan je meedoen aan de wedstrijd?
Als je Octopusschool meedoet aan de FLITS campagne, heb je thuis een flitskaart ontvangen. De bedoeling is dat er gespaard wordt voor de vier stickers die samen een leuke Octopustekening vormen op de kaart. De school bepaalt zelf hoe en wanneer er een sticker wordt verdiend. In principe is dit twee keer met een controle opdracht (te voet of met de fiets en goed zichtbaar) en twee keer met een schoolopdracht. Als je de vier stickers hebt ontvangen kan je de wedstrijdvraag invullen ‘hoeveel roze confettisnippers tel je in de volledige tekening’. Klik hier om deel te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *